Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné čalúnené kreslo Vita Naturale s hnedosivým textilným poťahom a dreveným rámom 98 cm

EM32667

Kreslo Vita Naturale je ideálnym spojením krásy talianskeho dizajnu a maximálneho komfortu. Jeho mohutná silueta pôsobí útulným dojmom a sofistikovaná paleta príjemných hnedých odtieňov dodá vašej obývačke nádych modernej elegancie.

V siluete kresla dominujú čisté rovné línie. Tvary sedacej časti sú zjemnené mäkkým penovým čalúnením, zatiaľ čo drevený rám zvýrazňuje striktný lineárny dizajn. Textilný poťah na sedacom a opierkovom vankúši má zips a je odnímateľný, čo vám uľahčuje jeho čistenie.

Línia nožičiek sa tiahne až do výšky bočnej opierky a na stranách tvoria lineárny prvok v tvare obráteného písmena U. Na prednej a bočných stranách sa tiež nachádza rovná spojnica, umiestnená priamo pod sedacou časťou. Jednoduchý hranatý tvar drevených častí pôsobí minimalistickým dojmom a dodáva kreslu subtílny dekoračný prvok.

Rám je vyrobený z dreva v teplom medovom hnedom odtieni. Prináša do dizajnu prírodný element a skvele dopĺňa štruktúru textilného poťahu v svetlej hnedosivej farbe. Táto paleta naturálnych zemitých odtieňov pôsobí v kombinácii s modernými tvarmi elegantným dojmom.

Kreslo sa hodí do moderne zariadenej obývačky, kde ho môžete skombinovať so sedačkou z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorú nájdete v našej ponuke. Môžete ho umiestniť aj samostatne, napríklad do spálne či pracovne, ktorým dodá nádych luxusu a vizuál súčasného talianskeho dizajnu. Pokiaľ máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 299,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné kreslá