Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné kožené kreslo Vita Naturale s poťahom z pravej kože v svetlom sivom odtieni taupe s dreveným rámom 74 cm

EM32664

Kreslo Vita Naturale prinesie do vašej obývačky spojenie moderného talianskeho dizajnu s exkluzívnymi materiálmi. Jeho elegantný tvar je inšpirovaný klasickým nábytkom a mäkké penové čalúnenie vám zaručí vysoký komfort. Oceníte tiež príjemnú farebnú paletu, ktorý prinesie do priestoru sofistikovaný vizuál.

Luxusný charakter kresla zdôrazňuje jeho poťah z pravej kože. Má elegantnú, béžovo-sivú farbu v štýlovom odtieni taupe. Svetlé tóny výborne korešpondujú s bohatou, medovo hnedou farbou drevených prvkov. Tieto materiály pôsobia naturálnym dojmom a dizajnu dodávajú harmonický vizuál s teplým nádychom.

Silueta kresla pôsobí sofistikovaným dojmom a jej zaoblené línie s výraznými rohmi čerpajú inšpiráciu z nábytku v klasickom štýle. Dizajnu dominuje poloblúková opierka, ohraničujúca zadnú a bočné strany. Najvyššia je v chrbtovej časti a pozvoľnom klesaní elegantne plynie do bočných opierok. Tie sú ukončené vo výraznom uhle, kde prechádzajú do zakrivenej vertikálnej hrany, ktorá sa v ďalšom výraznom uhle láme do rovnej línie predných nožičiek. Sedadlo je na spodnej časti tiež lemované dreveným rámom, na ktorý sa pripájajú šikmé zadné nožičky. Na sedacej časti je umiestnený hrubý vankúš s penovým čalúnením, ktorý vám zabezpečí maximálny komfort.

Odhalený drevený rám zvýrazňuje elegantnú siluetu kresla a robí z neho skvelý doplnok do formálnych priestorov či do reprezentatívnej pracovne. Prevedenie kresla poskytuje nie len distingvovaný vizuál, ale aj pohodlie pri sedení, čo z neho robí ideálnu voľbu do moderne zariadenej obývačky. Priestoru dodá nádych luxusu a zároveň bude pôsobiť ako neprehliadnuteľný dekoračný element s nádychom grácie klasického štýlu. Ak vás očarilo spojenie moderného talianskeho dizajnu a prírodných prvkov, objavte ďalší štýlový nábytok v našej ponuke z rovnakej kolekcie Vita Naturale. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 019,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Klasický štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Béžová ►Sivá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá