Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné kožené kreslo Forma Moderna so sivým poťahom z pravej kože medovo hnedým dreveným rámom 68 cm

EM32663

Kreslo Forma Moderna je štýlovým spojením moderného talianskeho dizajnu a prvkov klasického štýlu. Elegantná silueta a exkluzívny poťah z pravej kože dodajú vašej obývačke nádych luxusu. Kombinácia sivej a hnedej zasa pôsobí sofistikovaným dojmom.

Kreslo vás na prvý pohľad zaujme svojou pôvabnou siluetou s klasickými prvkami. Sedacia časť má poloblúkový tvar a vďaka penovému čalúneniu pôsobí mohutným dojmom. Chrbtová opierka siaha v jednotnom celku až po spodnú časť sedadla prekrýva ju na zadnej a bočných stranách. Jej vrchnú hranu zvýrazňuje drevený rám. Najvyššia časť opierky je na rohoch zahnutá a v elegantnej krivke klesá smerom dole. Plynule tak prechádza do nízkych bočných opierok a odtiaľ až na zem, do rovných predných nožičiek. Sofistikovaným detailom sú zošikmené zadné nožičky, prinášajúce do dizajnu dynamický vizuál.

Nožičky a rám opierky sú vyrobené z dreva v príjemnej naturálnej medovej hnedej farbe. Nábytku dodávajú teplo pôsobiaci prvok a prírodný charakter dreva výborne dopĺňa pravá koža, z ktorej je zhotovený poťah. Tento exkluzívny materiál, v kombinácii s elegantnou sivou farbou vytvára dojem distingvovaného luxusu. Pohodlie vám zaručí mäkké penové čalúnenie a kreslo je tak štýlové a komfortné zároveň.

Poťah je na zadnej strane lineárne prešívaným do vzoru obdĺžnikov. Na bočných opierkach za zasa nachádzajú dve diagonálne línie. Tieto detaily vytvárajú minimalistický dekoračný element, zdôrazňujúci moderný štýl.

Kreslo je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky, ktorej chcete dodať elegantný prvok. Vďaka svojej siluete sa tiež hodí do formálnych priestorov či do pracovne, kde bude pôsobiť luxusným a reprezentatívnym dojmom. Ak vás očaril distingvovaný súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

899,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá