Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné otočné kreslo Forma Moderna s koňakovo hnedým poťahom z ekokože a čiernou okrúhlou podstavou 86 cm

EM32662

Otočné kreslo Forma Moderna je stelesnením moderného luxusu. Sofistikovaná kombinácia kože a kovu v prevedení súčasného talianskeho dizajnu pôsobí elegantným dojmom a vašej obývačke dodá neprehliadnuteľný akcentový prvok.

Kreslo má modernú siluetu, v ktorej dominujú elegantné zaoblené tvary a hladké povrchy. Sedadlo prechádza v plynulej krivke do nízkych bočných opierok a vizuálne ich oddeľuje minimalistické lineárne prešívanie poťahu. Chrbtová opierka sa zase napája na bočné opierky a postupne sa zužuje do oblúkového tvaru.

Uhladený čistý dizajn zdôrazňuje aj poťah z ekokože. Jeho bohatá koňaková hnedá farba pôsobí teplým dojmom a kreslu dodáva originálny charakter. Ladné tvary sedacej časti zdôrazňuje hladká povrchová úprava poťahu a kožený vizuál pôsobí luxusným dojmom. Maximálny komfort vám zaručí penové čalúnenie.

Z prednej časti sedacej časti vychádza plochá diagonálna línia, ktorá sa pripája k nohe kresla. Toto netradičné umiestnenie vytvára striktný rovný dizajnový prvok, kontrastujúci s oblými tvarmi. Nohavalcovitý tvar s otočným mechanizmom a napája sa na širokú okrúhlu podstavu. Prevedenie z nehrdzavejúcej ocele v matnej čiernej farbe zdôrazňuje moderný charakter nábytku a zároveň pôsobí minimalistickým dojmom.

Kreslo je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky, kde vynikne jeho štýlová silueta. Vďaka nej je funkčným nábytkom a dekoratívnym prvkom zároveň. Výborne doplní koženú sedačku alebo konferenčný stolík s kovovou podstavou v industriálnom štýle. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalšie výnimočné kúsky z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

829,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Oválny ►S jednou nohou ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Otočné ►Otočné kreslá ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá