Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné kreslo Vita Naturale s koňakovým hnedým poťahom z pravej kože a svetlým ratanovým výpletom na opierkach 70 cm

EM32661

Kreslo Vita Naturale vás očarí sofistikovaným spojením luxusnej pravej kože a elegantného ratanového výpletu. Farebná paleta pôsobí príjemný naturálnym dojmom v nadčasovom prevedení súčasného talianskeho dizajnu.

Kreslo má modernú siluetu, v ktorej dominujú rovné línie. Zdôrazňuje ich drevený rám a penové čalúnenie zasa prináša jemnejšie, mierne zaoblené tvary. Sedaciu časť a chrbtovú opierku tvoria mohutné vankúše, ktoré vám zaručia maximálne pohodlie. Poťah z pravej kože prináša do dizajnu nádych luxusu a jeho bohatá koňaková hnedá farba skvele dopĺňa naturálny charakter rámu.

Línia štyroch nožičiek prechádza až do výšky opierok. Vo vrchnej časti a na úrovni sedadla sú na bokoch a vzadu spojené. Rám je vyrobený z dreva a má naturálnu orechovú hnedú farbu. Na jeho hladkých povrchoch vyniká jemná kresba letokruhov. Opierky majú jednoduchý hranatý tvar, ktorý korešponduje s celkovou siluetou nábytku, zatiaľ čo nožičkyna vnútornej strane mierne zošikmené.

Rám je na bokoch a zadnej časti vyplnený ratanovým výpletom s distingvovaným viedenským vzorom. Prírodná svetlá hnedá farba ratanu dizajn osvieži a zložitý vzor výpletu prináša zaujímavú štruktúru a dekoračný prvok zároveň.

Kreslo Vita Naturale prinesie do vašej obývačky sofistikovanú kombináciu prírodných materiálov v luxusnom modernom prevedení. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 979,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Ratanový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá