Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné kožené otočné kreslo ušiak Vita Naturale s koňakovo hnedým poťahom z pravej kože a drevenými nožičkami 90 cm

EM32659

Kreslo Vita Naturale je stelesnením moderného luxusu. Spája v sebe súčasný taliansky dizajn s exkluzívne prírodné materiály. Do vašej obývačky či pracovne prinesie elegantný vizuál a ušiakový tvar poskytuje maximálny komfort aj pri dlhších posedeniach.

V dizajne dominuje nádherný koňakovo hnedý odtieň poťahu z pravej kože. Pôsobí luxusným dojmom a jeho teplé tóny výborne dopĺňajú drevené nožičky v orechovej hnedej farbe. Viditeľná kresba letokruhov zdôrazňuje prírodný charakter materiálu a kreslo tak bude v miestnosti pôsobiť ako naturálny element.

Moderná silueta kombinuje rovné línie s elegantnými krivkami. Sedadlo má obdĺžnikový tvar a na stranách ho lemujú štíhle plné opierky na ruky. Ich vrchná časť smerom dozadu klesá a predný roh je zaoblený. Vizuálne sa tak prepája s vysokou chrbtovou opierkou. Jej vrchná časť je výrazne predĺžená do strán a ponúka pohodlie ušiaka. Zdobí ju tiež lineárne prešívanie, ktoré oživuje hladké rovné povrchy koženého poťahu.

Sedacia časť je uložená na podstave s otočným mechanizmom, ktorá sa rozvetvuje do štyroch zošikmených nožičiek. Majú minimalistický tvar so zaoblenými hranami a hladkými povrchmi. 

Otočné kreslo je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky či pracovne, kde prinesie nádych elegancie a luxusu. Vďaka svojej bohatej hnedej farbe bude v priestore pôsobiť ako neprehliadnuteľný akcentový prvok s originálnym charakterom. Ak vás očarilo spojenie prírodných materiálov a moderného taliaskeho dizajnu, objavte ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade, ak máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

879,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Ušiak ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Otočné ►Otočné kreslá ►Kreslá ušiak ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá