Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné kožené kreslo Vita Naturale s koňakovo hnedým poťahom z pravej kože a orechovými nožičkami 102 cm

EM32658

Kreslo Vita Naturale je jedinečným spojením moderného talianskeho dizajnu a exkluzívnych materiálov. Do vašej obývačky prinesie štýlový luxus a maximálny komfort zároveň. Elegantné farebné prevedenie zasa dodá priestoru nádych tepla.

Kreslo má modernú lineárnu siluetu, ktorej tvary zjemňuje penové čalúnenie. Vrchná časť pôsobí mohutným dojmom so širokými bočnými opierkami. Je položená na podstave, ktorú tvoria štyri zošikmené nožičky, prepojené vo vrchnej časti spojnicou. Naklonené plochy vytvárajú vizuálny kontrast s rovnými líniami a dizajn tak pôsobí dynamickejšie.

Nádych luxusu dodáva kreslu poťah z pravej kože. Je zhotovený v príjemnom odtieni koňakovej hnedej farby. Naturálny vzhľad kože výborne korešponduje s ďalším prírodným materiálom - orechovým drevom, z ktorého je vyrobená podstava. Má tmavší odtieň s rovnakými teplými podtónmi ako poťah. Kreslo tak pôsobí útulným dojmom a exkluzívne materiály v kombinácii s modernou siluetou mu dodávajú eleganciu.

Je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky, kde vnesie luxusný, naturálne pôsobiaci prvok. Sofistikovanú paletu farieb výborne doplnia bohaté zemité odtiene a masívne drevo. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, spoznajte ďalšie štýlové kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 559,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá