Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné art deco kreslo Palace so sivým zamatovým poťahom taupe a chrómovými opierkami 74 cm

EM32595

Elegantné kreslo Palace so sivým zamatovým poťahom vyniká moderným dizajnom, ktorý dodáva vášmu interiéru luxusný nádych. Jeho charakteristickým prvkom je chrómová bočná opierka v tvare X, ktorá zvyšuje jeho štýlovýmoderný vzhľad.

Kreslo Palace sa vyznačuje robustným, lineárnym tvarom, pričom vyrezávané detaily na drevenej podstave sú zakrivené a oblé, čím kontrastujú s rovnými líniami kresla a zvyšujú jeho vizuálnu atraktivitu. Poťah je vyrobený z odolného mikrovlákna, ktoré je známe svojou ľahkou údržbou a odolnosťou proti opotrebeniu. Poťah v príjemnom sivom odtieni taupe dopĺňa moderný vzhľad kresla.

Kombinácia zamatu a lesklých chrómových prvkov je inšpirovaná estetikou art deco a dodáva priestoru nádych tohto štýlu. Jeho elegantný dizajn a sofistikované detaily vytvárajú dojem luxusu a modernosti, ideálny pre súčasné interiéry.

Kreslo Palace je ideálne do dizajnového obývacieho priestoru, kde sa stane výrazným akcentovým prvkom, vďaka svojmu jedinečnému tvaru, podstave a chrómovej opierke. Môžete ho skombinovať s ďalším nábytkom v art deco štýle, čím vytvoríte luxusný a opulentný priestor.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 029,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Štvorcový ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Sivá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Breza ►Čalúnený - Zamat ►Moderné kreslá