Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné art deco kreslo Palace so sivým zamatovým čalúnením a opierkami v lesklom chrómovom prevedení 76 cm

EM32594

Luxusné kreslo Palace s jemným sivým zamatovým poťahom a moderným dizajnom pridáva vášmu interiéru výrazný prvok elegancie. Jeho charakteristickým znakom je chrómová opierka v tvare X, ktorá podčiarkuje jeho štýlový vzhľad.

Kreslo je vyrobené z dreva, má robustné a priame línie. Jeho mierne zakrivené, vyrezávané detaily ponúkajú vizuálny kontrast, kde jemne vyrezávané oblúky pridávajú dynamiku a organické krivky, ktoré výrazne kontrastujú s inak čistými, lineárnymi tvarmi konštrukcie. Tento kontrast medzi plynulosťou oblúkov a priamymi líniami dodáva dizajnu zaujímavú rovnováhu medzi eleganciou a modernou geometriou. Poťah z odolného mikrovlákna zabezpečuje dlhú životnosť a ľahkú údržbu.

Kombinácia plyšového poťahu a lesklých chrómových prvkov prináša do priestoru art deco prvok, ktorý evokuje luxusný vzhľad tohto štýlu. Celé kreslo, vrátane podstavy a opierok, je čalúnené, s výnimkou chrómových detailov, čo ešte viac umocňuje jeho elegantný vzhľad. Vďaka prepracovaným detailom je kreslo Palace ideálne pre moderné interiéry.

Kreslo Palace sa osvedčí ako výrazný akcentový prvok, pričom svojím jedinečným tvarom a vzhľadom pridáva osobitý štýl. Skvele doplní nábytok v art deco štýle a vytvorí atmosféru, ktorá je zároveň honosná a sofistikovaná. Kreslo je vhodne skombinovať s chrómovým príručným stolíkom, ktorý ladí s lesklými opierkami, čím sa vytvorí harmonický a prepojený vzhľad.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 259,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Štvorcový ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Sivá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Preglejka ►Čalúnený - Zamat ►Moderné kreslá