Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné škandinávske kreslo Scandinavia so sivým melírovaný poťahom s ozdobný prešívaním do štvorca 98 cm

EM32450

Moderné kreslo Scandinavia prinesie do vašej obývačky harmóniu čistého škandinávskeho dizajnu. Elegantné farebné prevedenie ľahko skombinujete s ďalším nábytkom a vysoká opierka s mäkkým čalúnením vám zaručí pohodlné sedenie aj počas dlhšieho času, napríklad pri knihe či pri sledovaní televízie.

Silueta kresla je jednoduchá, s rovnými líniami a zaoblenými rohmi, ktoré dizajn zjemňujú. Vysoká chrbtová opierka je zakrivená a svojím tvarom pripomína ušiak. Na bočných stranách sa nachádzajú nízke opierky na ruky. Sedacie časť má rozmer 45x53 cm a nachádza sa vo výške 48 cm. Nožičky sú mierne zakrivené, vyrobené z bukového dreva v prírodnej svetlej hnedej farbe, typickej pre škandinávsku estetiku.

Sedacia časť a opierky sú pokryté textilným poťahom z hrubo tkanej látky. Štruktúru materiálu zdôrazňuje jemné melírovanie sivej farby bielymi vláknami. Na vnútornej strane chrbtovej opierky sa nachádza moderné dekoratívne prešívanie tvoriace štvorcový vzor. Rovné línie príjemne kontrastujú so zaoblenou siluetou a zdôrazňujú mäkkosť a útulnosť kresla.

Kreslo sa hodí do obývačky zariadenej v škandinávskom štýle, kde ho môžete doplniť konferenčným či príručným stolíkom zo svetlého dreva, či taburetkou z rovnakej kolekcie Scandinavia, ktorú nájdete v našej ponuke. Môžete tiež pridať pestrý vzorovaný vankúš či koberec. Tieto prvky priestor oživia hravým farebným akcentom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

187,45 € s DPH

Znížená cena!

205,99 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Scandinavia

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Kolekcia dizajnového nábytku Scandinavia ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Buk ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá ►Klasické ►S opierkami ►Moderné kreslá