FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné industriálne kreslo Lawrence s hnedým poťahom z ekokože so zámerne zostarnutým efektom 83 cm

EM32403

Kreslo Lawrence v sebe spája moderný dizajn s industriálnymi prvkami. Elegantní farebná kompozícia a kožený vzhľad dodá vašej obývačke či pracovni nádych sofistikovaného luxusu.

Silueta kresla kombinuje rovné línie s jemnými zakriveniami. Podstavu tvoria štyri zošikmené nožičky. Zadné sa pripájajú priamo k chrbtovej opierke, zatiaľ čo vo vrchnej časti predných stoličiek začína obdĺžniková, taktiež mierne zošikmený spojnica, na ktorej je uložená sedacia časť. Podstava kresla je vyrobená z kovu v čiernej farbe.

Príjemné posedenie vám zaručí penové čalúnenie, sedací vankúš a nízky chrbtový vankúš. Opierka má elegantný zaoblený tvar. Nízke bočné časti plynule prechádzajú do vyššej chrbtovej časti. Poťah je vyrobený z ekokože a jeho povrch je upravený jemným efektom zámerného zostarnutia, čo mu dodáva zaujímavú štruktúru.

Kreslo sa hodí do obývačky zariadenej v industriálnom štýle, kde ho môžete skombinovať s príručným stolíkom s kovovou podstavou. Výborne tiež doplní koženú sedačku. Je tiež skvelou voľbou do moderných priestorov, v ktorých dominujú prírodné zemité farby, odtiene hnedej či nábytok z masívneho dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

409,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►S opierkami ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá