FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné kožené kreslo Angeluo s odnímateľnými vankúšmi s poťahom z pravej kože hnedá 75 cm

EM32394

Kožené kreslo Angeluo váš očarí svojím jedinečným rámom, ktorý spája geometrické tvary s krásou prírodného dreva. Oceníte tiež odnímateľné vankúše, ktoré vám uľahčia údržbu nábytku.

Silueta kresla je moderná a dominujú v nej rovné línie so zaoblenými koncovými časťami. Rám je vyrobený z teakového dreva v príjemnej teplej hnedej farbe s viditeľnou kresbou letokruhov. Chrbtová opierka aj sedacia časť rámu majú latkovaný dizajn, na chrbtovej časti s väčšími rozostupmi, čo dodáva zadnej časti nábytku zaujímavý vizuál. Nožičky sú šikmé a v kombinácii s líniami opierok vytvárajú na bočných stranách dominantný geometrický dizajnový prvok v podobe dvoch trojuholníkov.

Pohodlné sedenie vám zaručí dvojica štvorcových vankúšov na sedenie a opretie chrbta. Vankúše je možné jednoducho z kresla zložiť, čo oceníte napríklad pri upratovaní. Poťah je vyrobený z pravej kože v hlbokom hnedom odtieni s nádychom červenej, ktorý výborne korešponduje s teplým charakterom dreva a dodáva kreslu luxusný vzhľad.

Môžete ho skombinovať so sedačkou s koženým poťahom a konferenčným stolíkom vyrobeným z masívneho dreva. Hodí sa do moderne zariadenej obývačky, kde vynikne výnimočný tvar opierok. Kombinácia prírodných materiálov pôsobí útulný dojmom a môžete pridať ďalšie doplnky v neutrálnych zemitých farbách.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

529,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá