FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné koloniálne kožené kreslo Hughes s poťahom z pravej kože s ozdobným chesterfield prešívaním hnedá 86 cm

EM32311

Kreslo Hughes prinesie do vašej obývačky luxusný nádych koloniálneho štýlu. Spojenie exotického teakového dreva s pravou kožou pôsobí exkluzívnym a reprezentatívnym dojmom.

V siluete nábytku dominujú jemne zakrivené línie, ktoré pôsobia elegantným dojmom. Bočné strany opierky vizuálne prechádzajú do predných nožičiek a bočné strany sedacej časti zasa do zadných, čím vzniká štýlový tvar pripomínajúci skladacie kreslo.

Rám je zhotovený z teakového dreva a sedaciu časť s opierkou pokrýva čalúnenie s poťahom z pravej kože. Prešívanie v chesterfield štýle s okrúhlymi gombíkmi ešte zdôrazňuje luxusný charakter nábytku, nakoľko už v minulosti bol takto zdobený nábytok symbolom honosnosti a bohatstva. Tmavá hnedá farba s červenkastými odtieňmi pôsobí teplým dojmom.

Kreslo môžete skombinovať so sedačkou s koženým čalúnením v podobnom odtieni. Oceníte ho aj v pracovni, kde môžete pridať príručný stolík alebo knižnicu z exotického dreva. Koloniálnu estetiku podčiarknete pridaním doplnkov vo vintage štýle, ako napríklad mapy či glóbusu. S teplými tónmi dreva a kože sa výborne prepojí aj nábytok či lampa so zlatými detailmi, ktoré zdôraznia luxusný vzhľad týchto materiálov.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

579,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Koloniálny nábytok ►Chesterfield sedačky ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►S opierkami ►Kožené kreslá