Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné vintage orientálne kreslo Muneca typu porter so strieškou s čierno-bielym vzorovaným čalúnením 162 cm

EM28746

Kreslo Muneca bude neprehliadnuteľnou ozdobou vašej obývačky. Kombinácia extravagantnej siluety so strieškou, bohatého zdobenia a starožitného vzhľadu dreva vdýchne miestnosti jedinečný vintage charakter.

Kreslo Muneca vás na prvý pohľad upúta svojím originálnym tvarom. Vysoká chrbtová opierka prechádza vo vrchnej časti do poloblúkovej striešky. Tento typ kresiel sa nazýva porter a jeho dizajn je inšpirovaný kreslami, ktoré bývali v minulosti umiestnené pred domami, pre sluhov dozerajúcich na vchod a strieška slúžila na ochranu pred počasím. Pohodlie vám zaručí mäkké čalúnenie a pozorným detailom je tiež čalúnený prvok umiestnený na opierke na ruky.

Kreslo má rám vyrobený z mangového dreva, zdobený vrezávaním. Má hnedú farbu s pozostatkami svetlého náteru s vymytým efektom. Toto spracovanie prináša do dizajnu pôvabný vintage nádych. Línie kresla sa prehýbajú v elegantných jemných krivkách a tieto ladné tvary výborne dopĺňa čierno-biela poťahová látka s orientálnym vzorom. Na vnútornej časti sa nachádzajú hustejšie florálne motívy s prevahou čiernej farby, zatiaľ čo chrbtovú opierku zdobia väččie kruhové ornamenty a prevažuje biela farba.

Kreslo Muneca sa hodí do priestorov zariadených vo vintage štýle. Vašej obývačke dodá výrazný akcentový prvok a výborne doplní sedačku v neutrálnych odtieňoch. Svojím zdobením sa prepojí aj s vyrezávaným orientálnym nábytkom, napríklad v podobe príručného stolíka. Vďaka dizajnu, ktorý je inšpirovaný historickým nábytkom, je tiež skvelou voľbou do predsiene či vstupnej haly.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 999,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Kreslá

►Kreslá ►Vintage nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Biela ►So vzorom (viacfarebná) ►S opierkami ►Drevo / Masív - Mango ►Atypický