Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové ratanové kreslo Cuba s hnedo-sivým výpletom a bielym sedacím vankúšom 88 cm

MLV18382

Kreslo Cuba prinesie do vašej obývačky elegantný naturálny prvok. Prírodná sivo-hnedá farba sa ľahko kombinuje a hustý ratanový výplet dodáva nábytku zaujímavú štruktúru.

V jeho siluete dominujú pôvabné krivky. Zaoblená chrbtová opierka plynule prechádza do opierok na ruky a ich hranu zdobí výrazný pletený prvok. Na sedacej časti je umiestnený mäkký podsedák štvorcového tvaru. Má bielu farbu a jeho poťah je vyrobený z mikrovlákna

Kreslo je postavené na štyroch nožičkách, v zadnej časti prehnutých. Z väčšej časti ich pokrýva plný výplet, ktorý prechádza z opierok až do spodnej časti. Ich viditeľné konce sú tiež obmotané ratanovým vláknom, vďaka čomu je dizajn konzistentný. Výplet má príjemnú, sivo-hnedú farbu.

Kreslo výborne doplní sedačku v svetlých farbách, pri ktorej bude svojou zaujímavou štruktúrou pôsobiť ako akcentový prvok. Hodí sa k nemu príručný stolík z masívneho dreva s podobných odtieňoch sivej či hnedej. Prírodný dizajn je tiež skvelou voľbou do zimnej záhrady, kde ho podčiarknu živé zelené rastliny. Kreslo je určené len na použitie v interiéri.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

481,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia CUBA

Podobné produkty Kreslá

►Kreslá ►Ratanový nábytok ►Kolekcia štýlového ratanového nábytku CUBA ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami