Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco hnedý štvorcový konferenčný stolík Vita Naturale so zásuvkou a doskou s bielym mramorovým dizajnom 120 cm

EM32655

Konferenčný stolík Vita Naturale vás očarí skvostným spojením moderného talianskeho dizajnu s prvkami art deco štýlu. Kombinácia luxusného mramorového povrchu a reliéfneho drážkovaného zdobenia podstavy prinesie do vašej obývačky nádych elegancie a luxusu. Poteší vás aj praktický úložný priestor.

Konferenčný stolík má mohutnú siluetu, zjemnenú zaoblenými rohmi. V spodnej časti sa nachádza nízka lineárna podstava, ktorá je užšia ako telo stolíka. Úložný priestor pozostáva z jednej širokej zásuvky so soft close systémom pre jemné zatváranie. Zásuvka nemá úchytku a jej hrany prirodzene zapadajú do dizajnu, čo podporuje uhladený elegantný vizuál.

Stolík je vyrobený z dyhovaného dreva v krásnom orechovom hnedom odtieni. Táto farba pôsobí teplým dojmom a skvele sa prepája so zemitými odtieňmi mramorovej kresby. Vrchná doska je vyrobená z porcelánu, ktorý vám poskytuje pevný a ľahko udržiavateľný povrch. Na bielom pozadí sa odvíja kresba kameňa v hnedých a sivých tónoch.

Obvod stolíka zdobí vyrezávaný lineárny reliéf s vertikálnym lamelovým vizuálom. Toto geometrické zdobenie je veľmi obľúbené aj pri nábytku v art deco štýle a do dizajnu prináša nádych honosnej estetiky 20. rokov minulého storočia. Prispieva k nej aj exkluzívny mramorový dizajn a lesk vrchnej dosky.

Konferenčný stolík dodá moderne zariadenej obývačke luxusný centrálny prvok. Môžete ho skombinovať so sedačkou v svetlých odtieňoch so zlatými nožičkami či dekoráciami v lesklom metalickom prevedení. Ak vás očarila elegancia súčasného talianskeho dizajnu, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 879,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Štvorcový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Štvorcové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky