Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný okrúhly hnedý konferenčný stolík Vita Naturale z orechového dreva s vrchnou doskou s mramorovým dizajnom 81 cm

EM32654

Konferenčný stolík Vita Naturale vás očarí sofistikovaným spojením materiálov v luxusnom prevedení moderného talianskeho dizajnu. Do priestoru prinesie eleganciu a bude praktickým stredobodom obývačky s pridanou estetickou hodnotou.

Konferenčný stolík má minimalistickú siluetu, s vysokou okrúhlou vrchnou časťou a tromi tenkými nožičkami. Mohutná doska vytvára vizuálny kontrast s podstavou, ktorá dizajn vizuálne odľahčuje. Hladké povrchy nechávajú priestor vyniknúť sofistikovanej kompozícii štruktúr.

Vrchná doska je vyrobená z porcelánu a zaručuje vám pevný a ľahko udržiavateľný povrch. Má dizajn bieleho mramoru s delikátnym žilovaním v sivej a hnedej farbe a stolíku dodáva luxusný vzhľad. Kombinácia svetlej farby a lesklého porcelánového povrchu vám tiež pomôže priestor presvetliť.

Vrchná doska je uložená v drevenom ráme, ktorý tvorí vysokú bočnú stenu stolíka. Je vyrobený z kvalitnej orechovej dyhy v príjemnej svetlej hnedej farbe. Hladký povrch zdobí subtílna kresba letokruhov, ktorá je orientovaná vertikálne a vytvára tak prirodzene pôsobiaci vzor. Drevo nadväzuje na naturálnu tendenciu mramorového dizajnu a jeho teplý charakter zároveň vytvára estetický protipól k chladnejším tónom vrchnej dosky.

Nožičky sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele s čiernym živicovým náterom. Tvorí ich štíhla línia, ktorá presahuje na bočnú hranu vrchnej časti a odtiaľ rovno klesá smerom dole. Na spodku sa v elegantnom oblúku opäť dvíha hore a šikmo napája na spodnú časť dosky. Čierna farba a kov dodávajú stolíku moderný finiš.

Konferenčný stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky, ktorej chcete dodať luxusný prvok. Orechové drevo pôsobí teplým dojmom a priestor zútulní, zatiaľ čo mramor podčiarkne elegantný charakter nábytku. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

899,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Moderné konferenčné stolíky