Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný konferenčný stolík Vita Naturale z hnedého orechového dreva s dizajnovou vrchnou doskou atypického tvaru 32 cm

EM32653

Konferenčný stolík Vita Naturale prinesie do vašej obývačky štýlové spojenie moderného talianskeho dizajnu a prírodnej krásy dreva. Čierne detaily prinášajú do kompozície sofistikovaný a elegantný farebný akcent, zatiaľ čo atypický tvar vrchnej dosky robí z tohto nábytku neprehliadnuteľný centrálny prvok miestnosti.

Stolík je vyrobený z kvalitnej pravej orechovej dyhy v naturálnej svetlej hnedej farbe s výraznou tmavšou kresbou letokruhov. S naturálnym charakterom dreva esteticky kontrastujú dve nožičky v čiernej farbe, vyrobené z pevného PVC. Prinášajú do dizajnu moderný dotyk a neutrálna povaha čiernej farby pôsobí distingvovaným dojmom.

Vrchná doska stolíka má trojuholníkový tvar, so zalomenými rohmi. Tie sa cez diagonálne zrezanú hranu prelievajú smerom dole a vytvárajú trojicu plochých nožičiek, s mierne sa zužujúcim tvarom. Táto atypická silueta pôsobí moderným dojmom a jednoduché hladké povrchy podčiarkujú minimalistický charakter dizajnu.

Dekoračný element prináša naturálna štruktúra dreva. Vrchná doska je zložená z troch častí, ktoré na seba plynule nadväzujú. Diferencuje ich rozdielne smerovanie kresby letokruhov, ktoré tak vytvára originálny prirodzene pôsobiaci vzor. Hranica každej časti prechádza od centra vrchnej dosky do stredu hrany, kde vzniká v mieste stretu jemné zalomenie.

Konferenčný stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky, kde vynikne jeho atypická silueta. Bohatá orechová hnedá farba pôsobí luxusným dojmom, zatiaľ čo minimalistické prevedenie dodá priestoru nádych elegancie. Stolík môžete skombinovať so sedačkou v naturálnych svetlých odtieňoch či s väčším stolíkom s rovnakým dizajnom, ktorý nájdete v našej ponuke, pre štýlový vrstvený vzhľad. Ak váš uchvátil moderný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

529,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Plast ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky