Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný dizajnový konferenčný stolík Vita Naturale s tromi nožičkami a atypickým tvarom vrchnej dosky orechová hnedá 40 cm

EM32652

Konferenčný stolík Vita Naturale dodá vašej obývačke originálny moderný centrálny prvok. Súčasný taliansky dizajn naplno využíva potenciál dreva a do priestoru vnesie teplo pôsobiaci luxusný naturálny element

Na prvý pohľad vás upúta atypická silueta stolíka. Pôsobí minimalistickým dojmom a dominujú v nej hladké povrchy a rovné línie. Tvar vrchnej dosky pripomína trojuholník zo zalomenými rohmi, ktoré cez hranu plynú do troch nožičiek. Tie sú ploché a smerom dole sa mierne zužujú, čo vytvára dynamický vizuál. 

Vrchná doska a jedna z nožičiek sú vyrobené z kvalitnej orechovej dyhy v prírodnom svetlom hnedom odtieni s výraznou tmavšou kresbou letokruhov. Zvyšné dve nožičky sú vyrobené z pevného PVC a ich čierna farba prináša do dizajnu sofistikovaný farebný akcentový prvok.

Vrchná doska je zložená z troch častí, ktoré sú od seba vizuálne oddelené rozdielnym smerovaním kresby dreva. Hranice každej časti prepájajú centrálny bod vrchnej dosky so stredom hrany, kde vzniká jemné zalomenie. Bočné strany dosky sú diagonálne zrezané a vytvárajú tak pocit hladkého prechodu do línie nožičiek. 

Konferenčný stolík pôsobí minimalistickým dojmom a kreatívna práca so štruktúrou dreva z neho robí očarujúci dekoračný prvok. Do modernej obývačky vám pomôže vniesť pocit naturálnej harmónie. Môžete ho skombinovať so sedačkou v príjemných zemitých odtieňoch, pri ktorej vynikne bohatá a luxusná farba orechového dreva, či s rovnakým stolíkom s menšími rozmermi, ktorý nájdete v našej ponuke. Vytvoríte tak štýlový vrstvený vzhľad a flexibilnú odkladaciu plochu.

Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

709,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Asymetrický ►S nožičkami ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Akryl ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky