Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný hnedý obdĺžnikový konferenčný stolík Vita Naturale s dvomi zásuvkami a doskou s mramorovým dizajnom 140 cm

EM32651

Konferenčný stolík Vita Naturale vás očarí sofistikovaným spojením moderných a prírodných materiálov v luxusnom prevedení moderného talianskeho dizajnu. Minimalistická silueta s výraznou štrukturálnou variáciou robí z tohto nábytku elegantný stredobod obývačky, ktorý zaujme svojím vizuálom a funkčnosťou zároveň.

Telo stolíka je vyrobené z kvalitnej orechovej dyhy v svetlej hnedej farbe s tmavšou kresbou dreva. Má obdĺžnikový tvar, ktorý zjemňujú zaoblené rohy. Povrch dreva je hladký a letokruhy sú po obvode stolíka organizované vertikálne, čo mu dodáva jemný subtílny vzor.

Uzavretý úložný priestor pozostáva z dvoch vedľa seba umiestnených zásuviek. Absencia úchytiek zdôrazňuje minimalistický tvar a predné strany zdobí štylizovaný symetrický geometrický reliéf. Vzor pôsobí moderným dojmom a kontrastuje s hladkými povrchmi. Zásuvky sú vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie.

Vrchná doska stolík je umiestnená hlbšie a jej obvod lemujú vyvýšené drevené okraje. Povrch pokrýva porcelánová doska s dizajnom bieleho mramoru s prírodnou kresbou v odtieňoch sivej a béžovej. Porcelán vám zaručuje odolnú a na údržbu nenáročnú plochu. Jeho vysoký lesk v kombinácii so svetlými tónmi mramorového vzoru prinesie do priestoru luxusný prvok a zároveň pomôže miestnosť rozžiariť.

Stolík je postavený na dvoch hranatých nožičkách v tvare písmena U. Na prednej strane prečnievajú cez úložný priestor a ich predná strana kopíruje líniu vonkajších hrán zásuviek. Materiály sú tak vizuálne prepojené a tmavé prevedenie z nehrdzavejúcej ocele dodáva nábytku moderný finiš.

Konferenčný stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky, ktorú chcete oživiť zaujímavými štruktúrami a zároveň zachovať jej minimalistický charakter. Hodí sa k sedačke v prírodných zemitých odtieňoch a do priestoru prinesie nádych elegancie a luxusu. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade, ak máte záujem o iné farebné prevedenie, prosím kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 189,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Béžová ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky