Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný industriálny orechovo hnedý obdĺžnikový konferenčný stolík Vita Naturale s dvomi zásuvkami s kovovou konštrukciou 120 cm

EM32649

Konferenčný stolík Vita Naturale vás očarí spojením naturálnej krásy dreva s prvkami industriálneho štýlu. Moderný taliansky dizajn prinesie do vašej obývačky minimalistickú estetiku s nádychom luxusnej elegancie.

V siluete stolíka dominujú rovné línie a hladké povrchy. Vrchná časť má obdĺžnikový tvar, so zjemnenými zaoblenými rohmi. Na prednej strane sa nachádzajú dve vedľa seba umiestnené zásuvky so soft close systémom pre jemné zatváranie. Dizajn bez úchytiek podčiarkuje minimalistickú estetiku. Bočné steny mierne prečnievajú nad vrchnú dosku a vytvárajú tak praktický vyvýšený okraj.

Telo stolíka je vyrobené z pravej orechovej dyhy. Má teplú hnedú farbu s výraznou kresbou letokruhov, ktorá je naplno zúročená v dizajne stolíka. Na bočných stranách je organizovaná vertikálne a na vrchnej doske plynie paralelne s jej dlhšími hranami. Vytvára dramatický, no stále prirodzene pôsobiaci vzor, ktorý podčiarkuje prírodný charakter materiálu.

Podstava stolíka je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a dodáva nábytku nádych industriálneho štýlu. Tvorí ju štvorica valcovitých nožičiek, siahajúcich až do výšky vrchnej dosky. Pripájajú sa k zaobleným hranám stolíka a v spodnej časti sa nachádza diagonálne krížová spojnica. Kovové časti pokrýva čierny živicový náter, dodávajúci nábytku sofistikovaný farebný akcent.

Stolík je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky, kde prinesie svieži dekoratívny element konštruktivizmu. Drevo zasa dodá priestoru teplý prvok. Hodí sa k sedačke v naturálnych zemitých odtieňoch. Ak vás zaujal súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 079,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Industriálne konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky ►Industriálne konferenčné stolíky