Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný konferenčný stolík Vita Naturale s úložným priestorom z orechového hnedého dreva a chrómovými detailmi 120 cm

EM32648

Konferenčný stolík Vita Naturale v sebe spája prírodnú krásu dreva s modernými chrómovými prvkami. Minimalistické prevedenie pôsobí elegantným dojmom a prinesie do vašej obývačky luxus súčasného talianskeho dizajnu. Oceníte tiež praktický úložný priestor.

Stolík je vyrobený z kvalitnej pravej orechovej dyhy. Má bohatú svetlú hnedú farbu s tmavšou kresbou letokruhov, ktorá dodáva nábytku prirodzene pôsobiaci vzor a vizuálnu štruktúru. Drevo prináša do dizajnu naturálny prvok a pocit tepla.

Estetický protipól vytvárajú úchytky a podstava z nehrdzavejúcej ocele s výrazným lesklým chrómovým finišom. Pôsobí ultramoderným dojmom a v kombinácii so striktnými lineárnymi tvarmi podporuje elegantný uhladený vizuál.

V siluete stolíka dominujú rovné hrany, pravé uhly a hladké povrchy. Vo vrchnej časti sú vedľa seba umiestnené dve zásuvky so systémom soft close pre jemné zatváranie, s minimalistickými obdĺžnikovými úchytkami. Podstavu tvoria štyri hranaté nožičky, prepojené na koncoch obdĺžnikovými spojnicami. Na vrchnej je položený úložný priestor a spodná ohraničuje veľkú otvorenú policu.

Konferenčný stolík je vhodný do obývačky zariadene v naturálnych zemitých odtieňoch. Chrómové detaily dodajú priestoru dotyk moderného štýlu a drevo ho oživí svojím jedinečných charakterom. Minimalistická silueta pôsobí dojmom luxusnej elegancie. Ak vás očarilo spojenie prírodných prvkov s moderným talianskym dizajnom, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 049,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky