Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný sklenený trojuholníkový konferenčný stolík Vita Naturale s policou z hnedého orechového dreva 135 cm

EM32646

Konferenčný stolík Vita Naturale dodá vašej obývačke elegantný centrálny prvok. Sofistikovaná kombinácia dreva a skla v minimalistickom prevedení dodá priestoru luxusný nádych moderného talianskeho dizajnu. Tento nábytok je dokonalým prepojením krásy a funkčnosti.

Konferenčný stolík má minimalistickú siluetu, v ktorej dominujú hladké povrchy a jemne zakrivené línie. Vrchná doska má tvar trojuholníka so zaoblenými stranami. Je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré vám poskytuje mimoriadne odolný a na údržbu nenáročný povrch. Tento materiál sa vyrába temperovaním klasického skla. Tento proces zmení jeho vnútornú štruktúru, sklo spevnie a zároveň si zachová pôvodný vizuál.

Priehľadná vrchná doska dáva priestor vyniknúť kráse orechového dreva, z ktorého je vyrobená spodná polica. Kopíruje tvar vrchnej dosky a do dizajnu prináša pocit tepla. Dyhované drevo má bohatú svetlú hnedú farbu s výraznou lineárnou kresbou letokruhov. Polica je zložená z troch častí, ktoré do seba plynule prechádzajú a odlišuje ich smerovanie štruktúry dreva. Jednotlivé časti vytvárajú modernú kompozíciu geometrického trojuholníkového vzoru. Tento dekoračný element je výrazný a zároveň pôsobí ako organická súčasť materiálu.

Polica je zároveň aj podstavou a zaručuje tak nábytku výbornú stabilitu. S vrchnou doskou ju prepája trojica nožičiek z nehrdzavejúcej ocele s čiernym živicovým náterom. Každú nožičku tvoria dve ploché línie a sú umiestnené na vrcholoch trojuholníka.

Konferenčný stolík je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky, kde prinesie eleganciu a luxus. Súčasný taliansky dizajn naplno využíva estetický potenciál dreva. Ak vás očarilo toto spojenie, spoznajte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

859,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky