Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný minimalistický konferenčný stolík Vita Naturale z orechovo hnedého dreva a priehľadnými sklenenými nožičkami 127 cm

EM32645

Konferenčný stolík Vita Naturale sa stane pôsobivým stredobodom vašej obývacej izby. Moderný taliansky dizajn vám prináša elegantný minimalizmus a sofistikovanú kombináciu dreva a skla. Oceníte aj praktický úložný priestor.

Silueta stolíka je striktne lineárna, s rovnými hranami a hladkými povrchmi. Vrchná časť je vyrobená z pravej orechovej dyhy v príjemnom svetlom hnedom odtieni. Zdobí ju prirodzená kresba letokruhov, ktorý prináša do dizajnu vizuálnu štruktúru a zároveň podčiarkuje naturálny charakter materiálu.

Drevo vnesie do priestoru pocit tepla a vytvára estetický kontrast k modernému bezpečnostnému sklu, z ktorého sú vyrobené nožičky. Tento materiál sa vyrába temperovaním klasického skla, pri čom sa mení jeho vnútorná štruktúra a nadobúda mimoriadnu pevnosť a odolnosť. Zaručuje tak nábytku výbornú stabilitu.

Stolík má minimalistický obdĺžnikový tvar s integrovaným úložným priestorom v podobe dvoch vedľa seba umiestnených zásuviek. Zásuvky sú vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie a nemajú úchytky, čo skvele korešponduje s čistým moderným dizajnom.

Nožičky majú štíhly obdĺžnikový tvar a prechádzajú po celej výške stolíka. K úložnému priestoru sú pripojené pomocou dvoch drevených dosiek na bočnej strane a brúsená hrana skla prechádzajúca cez vrchnú dosku tak vytvára štýlový dizajnový element.

Konferenčný stolík je nie len funkčným, ale aj estetickým nábytkom. Sklenené nožičky vytvárajú pôsobivý vizuál vznášajúcej sa drevenej vrchnej dosky a moderne zariadenej obývačke dodá minimalistický dekoračný prvok. Ak vás zaujal súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

839,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Hnedá ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky