Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný hnedý konferenčný stolík Vita Naturale s dvomi zásuvkami a vrchnou doskou s dizajnom bieleho mramoru 120 cm

EM32644

Konferenčný stolík Vita Naturale prinesie do vašej obývačky luxus moderného talianskeho dizajnu. Očarí vás sofistikovanou kombináciou dreva, medených detailov a mramoru. Bude exkluzívnym stredobodom miestnosti, ktorý v sebe spája elegantný vizuál a maximálnu funkčnosť.

Silueta stolíka je minimalistická, s hladkými povrchmi a rovnými líniami. Telo stolíka je vyrobené z kvalitnej orechovej dyhy v naturálnej svetlej hnedej farbe. Vyššia vrchná časť obsahuje dve vedľa seba umiestnené zásuvky, ktoré vám poskytnú praktický uzavretý úložný priestor. Je umiestnená na štyroch nožičkách, ktorých línia sa tiahne po celej výške nábytku. Sú zaoblené a zjemňujú tak hrany stolíka. Vizuálnu variáciu v rámci dreva prináša do dizajnu striedanie orientácie kresby letokruhov. 

Zásuvky sú vybavené soft close systémom, ktorý zabezpečuje jemné a tiché zatváranie. V ich vrchnej časti sa nachádzajú dve úchytky vyrobené z ocele v medenom farebnom prevedení. Ich tvar je lineárny, s diagonálne zrezanou vrchnou stranou. Tento detail vytvára zaujímavé odrazy svetla a zdôrazňuje lesklý metalický vizuál, podčiarkujúci luxusný charakter nábytku.

Výborne s ním korešponduje aj dizajn kalkatského mramoru na vrchnej doske stolíka. Tento exkluzívny materiál sa vyznačuje mliečnym bielym pozadím s výraznou sivou kresbou kameňa. Vrchná doska je vyrobená zo sklolaminátu, ktorý vám zaručí odolný a na údržbu nenáročný povrch.

Konferenčný stolík je ideálnym doplnkom do moderne zariadenej obývačky, kde prinesie dotyk luxusu a elegancie. Ak vás očarila sofistikovaná kombinácia exkluzívnych materiálov a súčasného talianskeho dizajnu, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 039,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky