Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný minimalistický obdĺžnikový konferenčný stolík Vita Naturale z hnedého orechového dreva s chrómovou podstavou 123 cm

EM32643

Konferenčný stolík Vita Naturale prinesie do vašej obývačky súčasný taliansky dizajn v minimalistickom prevedení. Sofistikovaná kombinácia dreva a chrómovanej ocele dodá priestoru naturálny prvok s moderným dotykom.

Silueta stolíka je striktne lineárna, s rovnými hranami a hladkými povrchmi. Vrchná doska je obdĺžniková, s hrúbkou 7,5 cm. Je položená na širšej podstave, ktorú tvoria štyri nožičky, prepojené vo vrchnej a spodnej časti obdĺžnikovou spojnicou. Línie podstavy sú hranaté, čo korešponduje s tvarom vrchnej dosky. 

Tento geometrický minimalizmus oživuje kontrast materiálov. Podstava je zhotovená z nehrdzavejúcej ocele. Jej povrch pokrýva lesklý chrómový náter, ktorý pôsobí ultramoderným dojmom. Odráža svetlo, čo miestnosť presvetlí a vďaka zrkadlovému povrchu preberá farebnosť objektov okolo seba. Napriek pevnému materiálu má tak podstava ľahký a vzdušný vizuál.

Sterilne pôsobiaci chróm vyvažuje orechové drevo. Má bohatú hnedú farbu s výraznou kresbou letokruhov, čo vyvoláva pocit tepla a útulnosti. Prirodzený vzor dreva má lineárnu kompozíciu a organicky sa tak prepája s minimalistickým dizajnom. Vrchná doska je vyrobená z kvalitnej dyhy.

Konferenčný stolík sa hodí do moderne zariadenej obývačky, ktorú oživí naturálnou štruktúrou. Môžete ho skombinovať so sedačkou v prírodných zemitých odtieňoch. Kontrastná estetika, typická pre súčasný taliansky dizajn dodá miestnosti atmosféru minimalistického luxusu. Ak vás očarila sofistikovaná kombinácia dreva a moderných materiálov, objavte ďalší luxusný nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

659,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky