Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný šesťuholníkový konferenčný stolík Vita Naturale so sklenenou doskou a policou z hnedého orechového dreva 92 cm

EM32642

Konferenčný stolík Vita Naturale osvieži vašu obývačku svojím atypickým šesťuholníkovým tvarom. Elegantné spojenie dreva a skla prinesie do priestoru luxusný nádych moderného talianskeho dizajnu a oceníte tiež dodatočný úložný priestor.

Stolíky je vyrobený z pravej orechovej dyhy v bohatej hnedej farbe. Hladké povrchy zdobí lineárna kresba letokruhov a dodáva nábytku prírodný element. Vrchná doska je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré sa vyrába temperovaním klasického skla. Materiál nadobudne pri tomto procese mimoriadnu pevnosť a odolnosť, pri čom si zachováva pôvodné vizuálne vlastnosti. Sklenený povrch je zároveň praktický a nenáročný na údržbu.

Silueta stolíka je lineárna. Má symetrický šesťuholníkový tvar. Priehľadná vrchná doska je uložená na drevenom ráme so šiestimi nožičkami, ktoré sa napájajú k polici s vyvýšeným okrajom v spodnej časti. Polica svojím tvarom kopíruje vrchnú dosku a slúži zároveň aj ako podstava stolíka, čo mu zaručuje výbornú stabilitu.

Nožičky sú umiestnené na rohoch. Sú ploché a presahujú na obe dotýkajúce sa strany, čo podčiarkuje šesťuholníkovú siluetu. Nožičky sú plynule prepojené so širokým rámom, čo vytvára vizuál veľkých obdĺžnikových otvorov s elegantne zaoblenými rohmi na stranách podstavy.

Konferenčný stolík oceníte v moderne zariadenej obývačke, kde prostredníctvom dreva vnesie pocit tepla a útulnosti. Jeho symetrická silueta pôsobí minimalistickým dojmom a sklo prináša dotyk elegancie. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

749,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Otvorený ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky