Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný konferenčný stolík Vita Naturale s dvomi okrúhlymi sklenenými doskami a hnedou drevenou podstavou 38 cm

EM32641

Konferenčný stolík Vita Naturale je dokonalým spojením podmanivého vizuálu a funkčnosti. Moderný taliansky dizajn spája drevo a sklo v sofistikovanej kompozícii a prinesie do vašej obývačky elegantný centrálny prvok s avantgardným charakterom.

Stolík vám ponúka praktickú odkladaciu plochu na dvoch vrchných doskách a jednej polici. V siluete prevládajú elegantné kruhové tvary, ktoré kontrastujú so striktne lineárnou, obdĺžnikovou nohou. Na jej vrchu je položené okrúhla sklenená doska s priemerom 65 cm. V hornej tretine sa nachádza horizontálny zárez, v ktorom je upevnená ďalšia, väčšia sklenená doska s priemerom 80 cm. V spodnej časti sa k nohe pripája okrúhla vyvýšená polica, ktorá zároveň zabezpečuje výbornú stabilitu nábytku.

Vrchné dosky sú vyrobené z bezpečnostného skla. Tento materiál je vďaka temperovaniu mimoriadne pevný a odolný. Zároveň vám poskytuje ľahko udržiavateľný povrch a vzdušný vizuál. Okraje hrán sú oblo zbrúsené a majú pre bezpečnostné sklo charakteristický zelenkavý odtieň. Plocha vrchných dosiek je hladká a priehľadná, čo umožňuje vyniknúť originálnej podstave.

Noha stolíka a polica sú vyrobené z kvalitnej pravej orechovej dyhy. Drevo prináša do moderného dizajnu pocit tepla a očarí vás svojou bohatou hnedou farbou s výraznou kresbou letokruhov. Hladkým povrchom dodáva vizuálnu hĺbku a vytvára prirodzene pôsobiaci minimalistický vzor.

Konferenčný stolík bude v modernej obývačke pôsobiť ako výrazný centrálny prvok so štýlovým avantgardným vizuálom. Sofistikované spojenie dreva a skla pôsobí elegantným dojmom a výborne doplní sedačku v prírodných zemitých odtieňoch. Súčasný taliansky dizajn prinesie do interiéru pocit luxusu. Objavte tiež ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

539,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►Asymetrický ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky