Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný dizajnový štvorcový konferenčný stolík Vita Naturale so sklenou doskou a policou z hnedého orechového dreva 100 cm

EM32640

Konferenčný stolík Vita Naturale bude pôsobivým dizajnovým stredobodom vašej obývačky. Sofistikované spojenie dreva a skla dodá priestoru nádych moderného luxusu v podaní exkluzívneho súčasného talianskeho dizajnu.

V tvaroch stolíka dominujú rovné línie a hladké povrchy. Má modernú lineárnu siluetu. Centrálnym prvkom nábytku je hrubá noha so štvorocovým pôdorysom, ktorá plynie cez celú výšku dizajnu. Vo vrchnej časti prechádza cez štvorcovú sklenú dosku a v jej strede vytvára mierne vyvýšený element. Pod vrchnou doskou je umiestnená polica, ktorá vám poskytne praktický odkladací priestor.

Vrchná doska stolíka je priehľadná, čo dodáva dizajnu vzdušný vizuál. Je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré vám zaručí pevný a na údržbu nenáročný povrch. Tento materiál vzniká temperovaním klasického skla, ktoré sa zahreje na vysokú teplotu a následne prudko schladí. Zmení sa tak jeho vnútorná štruktúra a nadobudne mimoriadnu pevnosť. Hrany vrchnej dosky sú zabrúsené do oblého tvaru.

Noha a podstava stolíka sú vyrobené z kvalitnej orechovej dyhy. Má naturálnu svetlú hnedú farbu s výraznou, tmavšou kresbou letokruhov. Tento moderný dizajn tak nadobúda prírodný rozmer, ktorý prinesie do miestnosti pocit tepla.

Konferenčný stolík vám pomôže prostredníctvom dreva zútulniť moderne zariadenú obývačku. Hodí sa k sedačke v naturálnych zemitých odtieňoch. Sklo prináša do dizajnu eleganciu a minimalistický luxus. Ak vás očarilo sofistikované spojenie dreva a moderných materiálov v réžii súčasného talianskeho dizajnu, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

649,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Štvorcový ►S jednou nohou ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Štvorcové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky