Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný obdĺžnikový konferenčný stolík Vita Naturale z hnedého orechového dreva s policou a chrómovými nožičkami 120 cm

EM32639

Konferenčný stolík Vita Naturale prinesie do vašej obývačky nádych minimalistického luxusu. Súčasný taliansky dizajn spája teplý naturálny charakter dreva s moderným lesklým chrómom v sofistikovanom vizuále, ktorý bude štýlovým stredobodom vašej obývačky.

V siluete dominujú rovné línie a zaoblené hrany, ktoré pôsobia elegantným dojmom. Vrchná časť je vyrobená z pravej orechovej dyhy v naturálnej svetlej hnedej farbe. Vrchná doska sa plynule prelieva do bočných strán, čo podčiarkuje uhladený minimalistický štýl. Zdôrazňuje ho aj kresba letokruhov, ktorá v prirodzenom lineárnom vzore zdobí obvod stolíka. 

Bočné steny prechádzajú v spodnej časti do  veľkej police, ktorá je otvorená z dvoch strán. Poskytne vám praktický úložný priestor na časopisy, ovládač či iné drobnosti.

Paralelne s otvorenými stranami police sú umiestnené dve nožičky v tvare U. Majú plochý tvar a ich bočné časti sú mierne zošikmené. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele s výrazným chrómovým finišom, ktorý prináša do dizajnu moderný dotyk. Lesklý povrch odráža svetlo a nožičky tak pôsobia ľahkým a vzdušným dojmom.

Konferenčný stolík sa hodí do moderne zariadenej obývačky, do ktorej prinesie drevo pocit tepla. Môžete ho skombinovať so sedačkou v naturálnych zemitých odtieňoch, alebo s nábytkom zo skla či chrómu. Priestoru dodá nádych minimalistickej elegancie a luxusu. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalšie štýlové kusy z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

679,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky