Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný orechový hnedý konferenčný stolík Vita Naturale s dvomi zrkadlovými zásuvkami a chrómovými nožičkami 120 cm

EM32638

Konferenčný stolík Vita Naturale vás očarí podmanivým spojením dreva a lesklých zrkadlových povrchov. Toto skvostné dielo súčasného talianskeho dizajnu prinesie do priestoru moderný luxus a stane sa neprehliadnuteľným centrálnym prvkom vašej obývačky.

V tvare stolíka dominujú hladké povrchy a elegantné krivky. Drevená vrchná doska sa v plynulom oblúku prelieva cez dlhšiu hranu na bočnú stenu a prechádza do kovových nožičiek v tvare U. Zahnutia nožičiek zrkadlovo kopírujú zaoblenie rohov vrchnej dosky a bočná strana stolíka má tak symetrickú oválnu siluetu. Jej vrchnú polovicu na oboch stranách zaberajú zásuvky so zrkadlovou prednou stranou.

Vrchná doska je vyrobená z pravej orechovej dyhy. Má bohatú hnedú farbu s výraznou kresbou letokruhov. Vytvárajú lineárny vzor, ktorý nábytok ozvláštni a zároveň zdôrazní plynulý čistý dizajn. Drevo prináša do dizajnu naturálny prvok a pôsobí teplým dojmom, ktorý kontrastuje s moderným chrómom a zrkadlami.

Zásuvky sú tiež vyrobené z dreva a ich prednú stranu prekrýva zrkadlové sklo. Sú vybavené soft close systémom, ktorý zabezpečuje ich jemné a tiché zatváranie. Nožičky z nehrdzavejúcej ocele majú chrómový náter, ktorého vysoko lesklý finiš korešponduje so zrkadlovým povrchom. Odrážajú svetlo, pomôžu vám priestor rozžiariť a ich neutrálna farebnosť prináša do dizajnu ľahký a vzdušný vzhľad.

Konferenčný stolík je ideálnou voľbou do moderne zariadenej obývačky, kde prinesie teplý naturálny prvok. Sofistikovaná kombinácia dreva, chrómu a zrkadlového skla priestor vizuálne nezaťaží a dodá mu atmosféru minimalistického luxusu. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší elegantný nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorú nájdete v našej ponuke. Pokiaľ máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

999,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Sklo ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky