Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco obdĺžnikový konferenčný stolík Vita Naturale z hnedého orechového dreva so zásuvkou a zlatými nožičkami 120 cm

EM32614

Konferenčný stolík Vita Naturale spája minimalistický štýl s elegantnými prvkami art deco estetiky. Súčasný taliansky dizajn vyzdvihuje krásu orechového dreva a do vašej obývačky prinesie moderný vizuál s nádychom tepla a prírodnej harmónie.

Očarí vás svojou elegantnou siluetou so zaoblenými rohmi. Hladké povrchy a rovné línie pôsobia moderným dojmom, zatiaľ čo krivky prinášajú nádych štýlu art deco. Vrchná časť má obdĺžnikový tvar a je v nej umiestnená jedna zásuvka bez úchytky. Je vybavená soft close systémom pre jemné zatváranie.

Telo stolíka je vyrobené z pravej orechovej dyhy. Drevo má teplú svetlú hnedú farbu s kresbou letokruhov, ktorú dizajn naplno zúročuje. Na vrchnej doske a zásuvke plynie pozdĺž dlhších hrán a po obvode stolíka má zasa vertikálne smerovanie. V minimalistickom dizajne tak vytvára príjemnú štrukturálnu variáciu. Obvod stolíka tiež zdobí lineárne vyrezávanie.

Ďalším prvkom inšpirovaným art deco štýlomštíhle nožičky v žiarivej zlatej farbe. Stolíku dodávajú nádych luxusu. Majú valcovitý tvar, ktorý korešponduje s oblými rohmi. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele.

Stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky, kde prinesie nádych luxusu a elegancie. Drevo pôsobí teplým dojmom a pomôže vám priestor zútulniť. Hodí sa k sedačke so zlatými metalickými nožičkami a zamatovým či buklé poťahom. Ak vás očarilo spojenie dreva a súčasného talianskeho dizajnu, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

979,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky