Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný chrómový obdĺžnikový konferenčný stolík Vita Naturale s orechovou hnedou vrchnou doskou a zásuvkou 120 cm

EM32543

Konferenčný stolík Vita Naturale prinesie do vašej obývačky štýlový minimalizmus. Drevo a lesklý chróm vytvárajú elegantnú kontrastnú estetiku, typickú pre súčasný taliansky dizajn, ktorý dodá priestoru nádych moderného luxusu.

Stolík má minimalistickú siluetu, v ktorej dominujú hladké povrchy, rovné línie a pravé uhly. Vrchná doskaobdĺžnikový tvar, s výškou 15 cm. Je vyrobená z kvalitnej orechovej dyhy v bohatom odtieni hnedej s jemnou kresbou letokruhov. Štruktúra dreva má lineárnu tendenciu a plynie vždy paralelne s dlhšími hranami nábytku. Tento vzor podčiarkuje čistý moderný dizajn a zároveň prinesú do priestoru pocit tepla a útulnosti.

Chrómová podstava vytvára vizuálny protipól k vrchnej doske. Je vyrobená z ocele a jej vysoko lesklý finiš intenzívne odráža svetlo. Tento pevný materiál tak pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom. Stolík má štyri nožičky, ktoré sú na dlhších stranách prepojené v spodnej časti a na kratších vo vrchnej. Línie podstavy majú hranatý tvar.

Vo vrchnej časti stolíka je umiestnená zásuvka, ktorá vám poskytne praktický odkladací priestor na dôležité drobnosti. Jej predná strana je pokrytá chrómovaný kovový plátom a vzniká tak vizuálne prepojenie oboch materiálov. Zásuvka nemá úchytku a otvára je pritlačením. Je tiež vybavená soft close systémom pre jemné zatváranie.

Stolík sa hodí do moderne zariadenej obývačky, kde vynikne jeho minimalistický dizajn. Môžete ho skombinovať s ďalším nábytkom a lesklými chrómovými prvkami, či so sedačkou v prírodných zemitých odtieňoch. Ak vás očaril luxusný taliansky dizajn, spoznajte ďalšie elegantné kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

859,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky