Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný obdĺžnikový konferenčný stolík Vita Naturale z hnedého orechového dreva s úložným priestorom 140 cm

EM32542

Konferenčný stolík Vita Naturale osvieži vašu obývačku moderným talianskym dizajnom. Kombinácia naturálnej hnedej farby dreva s elegantným oblačným sivým akcentom vám pomôže vytvoriť minimalistický stredobod miestnosti, ktorý jej dodá sofistikovaný nádych.

V siluete konferenčného stolíka dominujú striktné rovné línie a hladké povrchy. Polica v spodnej časti kopíruje obdĺžnikový tvar vrchnej dosky. Sú vyrobené z kvalitnej pravej orechovej dyhy v svetlej hnedej farbe s výraznou kresbou letokruhov, ktorá zdôrazňuje naturálny charakter materiálu. Pôsobí teplým dojmom a miestnosti dodá pocit útulnosti.

Polica vám poskytuje rozsiahly otvorený odkladací priestor. Tretinu jej dĺžky a polovicu jej šírky zaberá dizajnová zásuvka, vyrobená z MDF dyhy. Má elegantnú oblačnú sivú farbu, ktorej chladné tóny kontrastujú s povahou dreva. Zásuvka je vybavená soft close systémom jemného zatvárania a absencia úchytky zdôrazňuje čistý moderný dizajn. Jej vnútro je rozdelené na dve časti, čo umožňuje lepšiu organizáciu uskladnených predmetov.

Stolík je postavený na troch nožičkách z nehrdzavejúcej ocele s čiernym živicovým náterom. Majú plochý tvar a plynule prechádzajú cez policu, až na vrchnú dosku, v ktorej vytvárajú tri dekoratívne zárezy.

Stolík je ideálnym doplnkom do moderne zariadenej obývačky, ktorú osvieži svojím asymetrickým dizajnom a zároveň zachová jej minimalistický charakter. Môžete ho skombinovať so sedačkou v neutrálnych svetlých béžových či sivých odtieňoch. Ak vás očarila elegancia súčasného talianskeho dizajnu, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 599,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Kov ►Hnedá ►Sivá ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky