Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný obdĺžnikový konferenčný stolík Vita Naturale s bielou vrchnou doskou s dizajnom kalkatského mramoru 119 cm

EM32540

Konferenčný stolík Vita Naturale si vás získa sofistikovaným spojením prírodných materiálov s moderným talianskym dizajnom. V minimalistickom prevedení hrajú hlavnú úlohu kontrastné štruktúry a elegantná farebná paleta vám ponúka široké možnosti kombinovania s ďalším nábytkom.

V dizajne dominuje kombinácia mramoru a dreva, ktorá pôsobí harmonickým naturálnym charakterom. Silueta je minimalistická a jemne zakrivené línie dodávajú stolíku pôvab a eleganciu. Vrchná doskahladký povrch a základný obdĺžnikový tvar so zaoblenými rohmi a hranami.

Podstavu tvoria štyri štíhle nožičky. Vo vrchnej časti sa pripájajú k spojnici, ktorá kopíruje tvar dosky. Nožičky sú hranaté a atypicky umiestnené tak, že zaoblený roh vrchnej časti plynule prechádza do plochej strany nožičky. Táto dizajnová voľba podčiarkuje elegantný vizuál stolíka.

Vrchná doska je vyrobená z porcelánu. Má luxusný dizajn talianskeho kalkatského mramoru, ktorý sa vyznačuje mliečnym bielym pozadím a distingvovanou sivou kresbou. V kombinácii s lesklým porcelánovým povrchom prináša do kompozície exkluzívny prvok.

Podstava je vyrobená z kvalitnej orechovej dyhy. Má príjemnú svetlú hnedú farbu s jemnou štruktúrou letokruhov. Pôsobí prírodným dojmom a teplé tóny dreva vytvárajú estetický kontrast k lesklému kamenistému vizuálu vrchnej dosky.

Konferenčný stolík je ideálny doplnkom do minimalisticky zariadenej obývačky, kde chcete priniesť dotyk luxusu a elegancie. Skvele doplní modernú sedačku v svetlých hnedých či béžových tónoch, alebo ďalší nábytok s mramorovými prvkami. Ak vás očaril sofistikovaný taliansky dizajn, objavte ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

959,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Oválny ►S nožičkami ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Oválne konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Moderné konferenčné stolíky