Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Zlatá glamour sada dvoch okrúhlych konferenčných stolíkov Basoa s podstavou s dizajnom listov a drevenou doskou 68 cm

EM32474

Sada konferenčných stolíkov Basoa sa stane štýlovým stredobodom vaše obývačky. Nápadný dizajn a žiarivá zlatá farba z nej robí funkčný nábytok a výrazný dekoratívny prvok zároveň.

Sada pozostáva z dvoch stolíkov, väčší má výšku 35 cm a priemer 68 cm a menší výšku 26 cm a priemer 54 cm. Okrúhle vrchné dosky sú vyrobené z akáciového dreva, ktoré je veľmi tvrdé a odolné. Má príjemnú medovo hnedú farbu s charakteristickou výraznou kresbou letokruhov. Jeho teplý odtieň skvele dopĺňa metalickú zlatú farbu.

Podstavy stolíkov sú vyrobené z kovovej zliatiny v zlatej farbe. Zdobí ich delikátny a prepracovaný motív elegantne sa prehýbajúcich listov, ktorý ideovo korešponduje s prírodne pôsobiacimi doskami stolíka. Podstavy majú po svojom obvode mierne vypuklý tvar.

Vďaka svojmu výraznému dizajnu a žiarivej zlatej farbe sa sada konferenčných stolíkov Basoa hodí do priestorov zariadených v extravagantnom glamour štýle. Môžete ju však doplniť aj sedačkou so zlatými nožičkami v art deco štýle so zamatovým či buklé čalúnením, čím obývačke dodáte luxusný vzhľad.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

444,99 € s DPH

Znížená cena!

489,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►Kov ►Hnedá ►Zlatá ►Drevo / Masív ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Nábytok v Glamour štýle ►Konferenčné stolíky z dreva ►Lesklé kovové konferenčné stolíky ►Moderné konferenčné stolíky