Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová glamour strieborná sada okrúhlych konferenčných stolíkov Basoa s motívom listov a mramorovými doskami 68 cm

EM32473

Sada konferenčných stolíkov Basoa prinesie do vašej obývačky neprehliadnuteľný dizajnový prvok. Jedinečná podstava okamžite upúta váš pohľad a strieborná farba v kombinácii s mramorovou vrchnou doskou pôsobí luxusným dojmom.

Sadu tvoria dva stolíky. Väčší má výšku 34 cm a priemer 68 cm, s priemerom vrchnej dosky 59 cm. Menší stolík má výšku 26 cm s priemerom 54 cm a vrchná doska má priemer 47 cm. Silueta nábytku pripomína guľu so zrezanou vrchnou a spodnou časťou.

Dominantným prvkom dizajnu je podstava z kovovej zliatiny v striebornej farbe, ktorú tvorí bohatý prepracovaný dizajn listov. Výborne ho dopĺňajú mramorové vrchné dosky v bielej farbe s prírodnou sivou kresbou kameňa, ktorá korešponduje s tónmi podstavy. 

Sada konferenčných stolíkov Basoa výborne doplní sedačku v art deco štýle so striebornými nožičkami. Môžete ju tiež skombinovať s ďalším nábytkom s mramorovými prvkami. Extravagantná podstava sa hodí aj do obývačiek zariadených v glamour štýle.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

418,55 € s DPH

Znížená cena!

459,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►Kov ►Mramor ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Nábytok v Glamour štýle ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Moderné konferenčné stolíky