Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná industriálna čierna sada štvorcových konferenčných stolíkov Harrah s drevenou a kamennou vrchnou doskou 44 cm

EM32466

Sada konferenčných stolíkov Harrah vás očarí svojím moderným dizajnom a originálnou kombináciou materiálov. Stolíky je možné pod seba zasunúť, takže ich môžete používať ako konferenčný stolík so štýlovým vrstveným dizajnom, alebo oddelene, v úlohe praktických príručných stolíkov.

Sadu tvoria dva stolíky s výškou 44 cm a 36 cm. Väčší má rozmery 40x40 cm a menší 35x35 cm. Ich konštrukcia je vyrobená z kovu v čiernej matnej farbe, ktorý prináša do dizajnu nádych industriálneho štýlu. Rám má jednoduchú modernú siluetu, v ktorej dominujú striktné rovné línie. Štyri tenké nožičky sú vo vrchnej aj spodnej časti prepojené štvorcovou spojnicou. Pri väčšom stolíku je jedna strana podstavy voľná, čo umožňuje zasunutie menšieho stolíka.

Dizajn oživuje variácia vrchných dosiek. Na nižšom stolíku je vyrobená z mangového dreva v teplom hnedom odtieni s prírodnou kresbou letokruhov. Do kompozície prináša farebný akcent a prírodný prvok. Vrchná doska vyššieho stolíka má kamenný vzhľad, ktorý korešponduje s prírodnou tendenciou dreva a je vyrobená z bridlicovej dyhy v čiernej farbe.

Sada stolíkov sa hodí do obývačky zariadenej v industriálnom štýle, kde ju môžete doplniť ďalším nábytkom s podobnými kovovými prvkami. V estetike kombinovania prírodných materiálov môžete pokračovať pridaním sedačky s koženým poťahom a živej zelenej rastliny.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

144,69 € s DPH

Znížená cena!

159,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Štvorcový ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Kameň ►Štvorcové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Moderné konferenčné stolíky ►Industriálne konferenčné stolíky ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky