Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlový masívny rozkladací konferenčný stolík Spartan v hnedej farbe 110 cm

EM32459

Dizajnový obdĺžnikový rozkladací konferenčný stolík Spartan je exkluzívny kúsok do vašej obývačky. Stolík je vyrobený z kvalitného masívneho dreva mindiDrevo zo stromu Mindi, ktorý je v Indonézií nazývaný aj pod slovom Geringging,  v anglicky hovoriacich krajinách nazývaný aj Lilac, Mindi alebo ChinaberryDrevo je kvalitné, odoláva škodcom , má nerovný , drsný a  lesklý povrch  s hrubou textúrou. Vrchná doska má rozkladaciu funkciu, čo je veľmi praktické pre uskladnenie rôznych servírovacích riadov či spoločenských hier. Nožičky majú hranatý tvar, ktoré sú mierne skosené na spodu. Povrch stola je hladký v hnedej matnej tmavej farbe. 

Konferenčný stolík Spartan odporúčame kombinovať s masívnym tmavým nábytok do moderných obývačiek, kde zaručene osvieži prostredie okolo seba. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

589,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Spartan

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Kolekcia masívneho nábytku SPARTAN ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Polohovateľné ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky