Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlový obdĺžnikový masívny konferenčný stolík Soll v čiernej farbe s efektom vymytej farby 120 cm

EM32443

Dizajnový masívny konferenčný stolík Soll sa nesie v jemných rovných líniach s mohutným vzhľadom. Stolík je vyrobený z masívneho dreva mindiDrevo zo stromu Mindi, ktorý je v Indonézií nazývaný aj pod slovom Geringging,  v anglicky hovoriacich krajinách nazývaný aj Lilac, Mindi alebo ChinaberryDrevo je kvalitné, odoláva škodcom , má nerovný , drsný a  lesklý povrch  s hrubou textúrou. Stolík obdĺžnikového tvaru ma mohutnú vrchnú dosku, ktorej hrany sú zaoblené a skosené. Zaujimavý detail na stolíku sú jeho šikmé nožičky, ktoré sa navzájom krížia. Povrch stola má výraznú štruktúru letokruhov, ktorých ryhy sa nesú v bielej farbe čo vytvára očividný kontrast s čiernou farbou stola. 

Celkový dizajn stolíka pôsobí vidiecky vďaka svojej robusnostni a prekríženým nohám

Konferenčný stolík Soll odporúčame kombinovať s masívnym tmavým nábytkom do obývačiek, ktoré sú zariadené v modernom či vidieckom štýle. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

319,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Sindoro

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Vintage nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Kolekcia masívneho nábytku SINDORO ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Čierna ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky