FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový masívny konferenčný stolík Tectona s atypickým tvarom vrchnej dosky v prírodnej hnedej farbe 86 cm

EM32370

Konferenčný stolík Tectona prinesie do vašej obývačky nádherný a originálny prírodný prvok v podobe jeho vrchnej dosky. Jeho minimalistický dizajn, v ktorom hrá hlavnú úlohu masívne drevo uchváti vás aj vašich hostí.

Stolík tvorí trojica nožičiek, na ktorých je uložená atypická vrchná doska z teakového dreva v bohatých teplých odtieňoch hnedej. Nožičky sú mierne zošikmené, valcovitého tvaru a majú čiernu farbu. Ich minimalistický dizajn necháva naplno vyniknúť vrchnú dosku stolíka.

Tá má nepravidelný tvar a pripomína prierez kmeňa stromu. Na jej povrchu sa odvíjajú prirodzené štruktúry dreva, ako kresba letokruhov či rôzne uzly a praskliny. Vďaka prírodnému charakteru materiálu je každý stolík originálnym kusom s unikátnym vzhľadom, ktorý vám sprostredkuje surovú krásu prírody.

Konferenčný stolík vynikne v modernej obývačke, kde ho môžete doplniť sedačkou v neutrálnych odtieňoch hnedej či béžovej. Môžete pridať ďalší nábytok, ako napríklad televízny stolík či príborník v podobných teplých odtieňoch z masívneho dreva s dramatickou kresbou letokruhov. Prírodný charakter nábytku vyzdvihne aj dekorácia v podobe zelenej listnatej rastliny.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

289,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Atypický ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky