FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný dizajnový čierny okrúhly konferenčný stolík Hoja s okrúhlou kovovou podstavou s úložným priestorom 40 cm

EM32262

Moderný konferenčný stolík Hoja váš očarí svojím delikátnym dizajnom. Spája v sebe abstraktný vzor a striktné geometrické tvary. Okrem podmanivého vizuálu vám tiež poskytne praktický úložný priestor.

Stolík má tvar gule so zrezanou vrchnou a spodnou časťou. Čierna podstava tento tvar sleduje a vo svojom strede vám poskytuje bohaté množstvo úložného priestoru. Po obvode stolíka a v jeho spodnej časti je zo zliatiny kovu vytvorený abstraktný nepravidelný vzor pripomínajúci bunkovú štruktúru listov. Na podstave sa tiež nachádzajú štyri kruhové výrezy, ktoré sprístupňujú úložný priestor.

Vo vrchnej časti sa nachádza okrúhla vrchná doska s priemerom 49 cm z bezpečnostného skla. Je polopriehľadná a má čiernu farbu, ktorá skvele dopĺňa podstavu. Napriek ľahkému a vzdušnému vzhľadu sa však nemusíte báť krehkosti nábytku. Podstava je zhotovená zo zliatiny kovu a bezpečnostné sklo je veľmi pevné a odolné.

Stolík je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky. V kombinácii so sedačkou s lineárnym dizajnom vynikne podstava stolíka a okrem praktického odkladacieho priestoru bude aj pôsobivým dekoračným prvkom. Čierna farba je univerzálna a môžete ju doplniť výraznými farebnými doplnkami, alebo jemnými neutrálnymi odtieňmi, ktoré spravia z konferenčné stolíka Hoja elegantný stredobod vašej obývačky.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

400,35 € s DPH

Znížená cena!

439,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Stolíky Hoja

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia kovových konferenčných stolíkov Hoja ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky zo skla ►Moderné konferenčné stolíky