FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný strieborný oválny konferenčný stolík Hoja s úložným priestorom a abstraktným dizajnom 120 cm

EM32261

Moderný konferenčný stolík Hoja dodá vašej obývačke neprehliadnuteľný dekoratívny prvok. Okrem výnimočného dizajnu oceníte aj veľký odkladací priestor vnútri podstavy.

Stolík je vyrobený zo zliatiny kovu so štýlovou striebornou povrchovou úpravou. Má oválny tvar so zrezanou vrchnou a spodnou časťou, ktoré slúžia ako vrchná doska a podstava. Po celom obvode sa tiahne konzistentný a jednoliaty abstraktný dizajn, pripomínajúci bunkovú štruktúru listov. Na predĺžených stranách a nachádzajú oválne otvory, ktoré sprístupňujú veľký úložný priestor v strede stolíka.

Lesklá strieborná farba pôsobí luxusným dojmom a pomôže vám priestor presvetliť. Stolík pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom, takže miestnosť vizuálne nezaťaží. Odkladacia plocha na vrchu a v úložnom priestore má rozmery 72x23 cm.

Konferenčný stolík Hoja je skvelou voľbou do moderne zariadených obývačiek. Pri lineárnej sedačke bude dominantným centrálnym prvkom miestnosti. Vďaka svojej farbe a výraznému dizajnu sa hodí aj do priestorov zariadených v glamour štýle, kde ho ľahko prepojíte s extravagantným zrkadlovým či chrómový nábytkom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

582,35 € s DPH

Znížená cena!

639,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Stolíky Hoja

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia kovových konferenčných stolíkov Hoja ►Oválny ►Bez nožičiek ►S úložným priestorom ►Kov ►Strieborná ►Oválne konferenčné stolíky ►Nábytok v Glamour štýle ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky