FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový glamour okrúhly strieborný konferenčný stolík Hoja s úložným priestorom a abstraktným dizajnom 40 cm

EM32260

Konferenčný stolík Hoja dodá vašej obývačke neprehliadnuteľný moderný centrálny prvok. Očarí vás originálny abstraktný dizajn a oceníte aj praktický úložný priestor.

Silueta stolíka je mohutná, v tvare gule so zrezanou vrchnou a spodnou časťou. Vďaka striebornej kovovej podstave s abstraktným dizajnom pripomínajúcim bunkovú štruktúru listov však pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom. Na podstave sa nachádzajú štyri kruhové otvory, ktoré sprístupňujú úložný priestor v jej strede.

Vrch stolíka tvorí okrúhla sklenená doska s priemerom 49 cm. Je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré je nesmierne odolné. Vyrába sa z klasického skla kalením, pri ktorom sa mení vnútorná štruktúra a materiál sa tak spevní, zatiaľ čo pôvodné vizuálne vlastnosti sú zachované.

Konferenčný stolík Hoja je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky, ktorú osvieži svojím jedinečným dizajnom. Hodí sa k sedačke v neutrálnych odtieňoch, no môžete pridať aj výraznejšie farebné doplnky. Lesklá strieborná podstava sa tiež dobre prepojí s extravagantnejším nábytkom v glamour štýle.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

400,35 € s DPH

Znížená cena!

439,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►S úložným priestorom ►Kov ►Strieborná ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Nábytok v Glamour štýle ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky