FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny prírodný hnedý konferenčný stolík Freixa z akáciového dreva s dizajnovou skulpturálnou podstavou 70 cm

EM32258

Konferenčný stolík Freixa v sebe spája teplý a útulný charakter masívneho dreva s moderným dizajnom inšpirovaným secesnou architektúrou. Je skvelým spôsobom, ako priniesť do obývačky harmonický naturálny prvok.

Silueta nábytku je čistá a jednoduchá, dominujú v nej krivky zjemňujúce základný trojuholníkový tvar. Vrchná doska má zaoblené rohy a hrany. Na jej hladkom povrchu vyniká prírodná kresba letokruhov a teplé medovo hnedé odtiene akáciového dreva

Najvýraznejším prvkom dizajnu je podstava. Tvorí ju trojica nožičiek, z ktorých každá má trojramenný tvar. Štíhle ramená sú plynule prepojené krivkou a vizuálne pripomínajú dynamické oblúky secesnej architektúry. Jedno drží vrchnú dosku, ďalšie je položené na zemi a pomocou tretieho sú všetky nožičky v strede prepojené.

Konferenčný stolík je ideálnym doplnkom do modernej obývačky, ktorej chcete dodať skulpturálny prvok s praktickým využitím. Môžete ho doplniť ďalším nábytkom z masívneho dreva v podobných teplých odtieňoch. Hodí sa k svetlej sedačke a priestor môžete oživiť vankúšom či kobercom s výraznou štruktúrou.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

163,75 € s DPH

Znížená cena!

179,95 €

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Hnedá ►Atypický ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky