FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny industriálny obdĺžnikový konferenčný stolík Mammut s vrchnou doskou z akáciového dreva v medovej hnedej farbe 110 cm

EM32229

Konferenčný stolík Mammut prinesie do vašej obývačky teplo a naturálnu krásu masívneho dreva. Jeho vrchná doska je impozantným dielom prírody s jedinečnou štruktúrou, ktorá robí z každého kusu unikátny originál.

Silueta stolíka je moderná, s rovnými líniami. Zaujímavým vizuálnym prvkom sú prekrížené nožičky, vyrobené z kovu s čiernym práškovým nástrekom, ktorý im dodáva matný vzhľad. Majú plochý tvar a ich široký rozostup zaručuje výbornú stabilitu nábytku. 

Vrchná doska je zhotovená z pevného akáciového dreva. Dizajn rešpektuje jeho prirodzené štruktúry, ktoré sledujú aj nerovné dlhšie hrany dosky. Tento prírodný prvok vytvára príjemný kontrast s industriálne pôsobiacou podstavou stola. Na hladkom povrchu vyniká kresba letokruhov v teplých odtieňoch hnedej, so žltým podtónom, ktorý dodáva drevu medový odtieň.

Stôl môžete skombinovať s ďalším nábytkom v industriálnom štýle s podobnými tmavými kovovými prvkami. Hodí sa k modernej sedačke v béžovej či hnedej farbe. Ak chcete zdôrazniť prírodný charakter nábytku, môžete pridať konferenčný stolík vyrobený z masívneho dreva, alebo ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Mammut, ktoré nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

317,59 € s DPH

Znížená cena!

349,00 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Mammut

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Industriálne konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Kolekcia dizajnového nábytku Mammut ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Kov ►Hnedá ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky ►Industriálne konferenčné stolíky