FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový masívny trojuholníkový konferenčný stolík Dalbergio s doskou z akáciového dreva svetlá hnedá 70 cm

EM32198

Konferenčný stolík Dalbergio stelesňuje spojenie prírodných materiálov a moderného dizajnu. Nechajte sa očariť podmanivou krásou masívneho akáciového dreva.

Silueta stolíka je moderná a prevládajú v nej základné tvary. Vrchná doska je trojuholníková, so zaoblenými rohmi a hranami. Je uložená na troch nožičkách štíhleho valcovitého tvaru. Prepája ich spojnica v tvare trojramennej hviezdy. Podstava je vyrobená z kovu s čiernym matným nástrekom, ktorý prináša do kompozície jemný industriálny nádych.

Vrchná doska z akáciového dreva má hladký rovný povrch, ktorý zdobí prirodzená kresba letokruhov. Príjemný svetlý hnedý odtieň pôsobí teplým dojmom a kompenzuje tak chladný kovový charakter spodnej časti stola. Akáciové drevo je taktiež veľmi tvrdé a nábytok z neho je mimoriadne trvácny.

Stolík môžete umiestniť k modernej sedačke v neutrálnych odtieňoch, ktoré v kombinácii s naturálnou štruktúrou vytvoria nadčasový vzhľad. Nožičky sa výborne prepoja aj s nábytkom s kovovými prvkami v industriálnom štýle. Nič nepokazíte ani kombináciou s televíznym stolíkom z masívneho dreva.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

162,89 € s DPH

Znížená cena!

179,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Kov ►Hnedá ►Atypický ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky ►Industriálne konferenčné stolíky ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky