FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný masívny svetlo hnedý konferenčný stolík Dalbergio s trojuholníkovou vrchnou doskou zo sheeshamového dreva 37 cm

EM32196

Konferenčný stolík Dalbergio je spojením moderného dizajnu a prírodnej krásy. Sheeshamové drevo vás očarí svojou jedinečnou farbou a štruktúrou.

Silueta stolíka je moderná a prevládajú v nej rovné línie a hladké povrchy. Vrchná doska má základný tvar trojuholníka, ktorý zjemňujú zaoblené hrany a rohy. Štíhle nožičky majú valcovitý tvar a sú prepojené spojnicou v tvare trojramennej hviezdy. Vzniká tak nie len zaujímavý vizuálny prvok, ale takisto je posilnená aj stabilita nábytku.

Vrchná doska je zhotovená z masívneho sheeshamového dreva. Tento materiál, známy aj ako palisander, je veľmi obľúbený kvôli svojej tvrdosti a trvácnosti. Jeho farba je tiež výnimočná. Červenkasté a žlté podtóny vytvárajú nádherný teplý hnedý odtieň. Typické sú tiež výrazné letokruhy, ktoré vytvárajú na vrchnej doske jedinečné prírodné vzory a zaručujú originalitu každého nábytku.

Stolík môžete skombinovať s ďalším nábytkom z masívneho dreva v podobných odtieňoch, čím vašej obývačke vdýchnete harmonický naturálny prvok. Môžete ho ešte podčiarknuť pridaním živých rastlín. Výborne doplní modernú sedačku v odtieňoch béžovej a hnedej. Nožičky sa tiež prepoja s nábytkom s podobnými kovovými prvkami v industriálnom štýle a do takýchto priestorov prinesie vrchná doska teplý prvok.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

162,89 € s DPH

Znížená cena!

179,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Industriálne konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Palisander ►Kov ►Hnedá ►Atypický ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky ►Industriálne konferenčné stolíky