FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný mramorový biely okrúhly konferenčný stolík Demetrios s antickým rebrovaným dizajnom nohy 80 cm

EM32152

Konferenčný stolík Demetrios dodá vašej obývačke šarmantný nádych vintage štýlu. Nádherný biely mramor zároveň pôsobí luxusným a exkluzívnym dojmom.

Silueta stolíka pripomína antický stĺp. Dominuje jej mohutná valcovitá noha, po obvode zdobená vertikálnym drážkovaným reliéfom, ktorý sa podobá na zvislé kanelúry už spomínaných antických stĺpov. Vrchná doska je jednoduchá, okrúhla a hladká. Starožitný charakter podčiarkuje aj zhotovenie z bieleho mramoru s prirodzenou sivou kresbou kameňa.

Tento materiál je veľmi obľúbený kvôli svojej pevnosti a odolnosti. Nábytok z neho je veľmi trvácny. Mramor má tiež reputáciu luxusného materiálu, nie len kvôli svojim vlastnostiam, ale aj vzhľadu. V minulosti sa často používal pri stavbe honosných chrámov či katedrál. Pripomienkou tejto histórie je aj antický dizajn konferenčného stolíka Demetrios.

Skvele doplní starožitný či vintage nábytok a dekorácie. Hodí sa tiež k sedačke v art deco štýle. Mramor bol v tejto ére veľmi populárny a jeho kombinácia s lesklými kovovými prvkami, napríklad v zlatej farbe ešte zdôrazňuje luxusný charakter tejto estetiky. Neutrálna biela farba ponúka široké možnosti uplatnenia, či už v priestoroch zariadených v neutrálnych odtieňoch, alebo s výraznými pestrými akcentovými prvkami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 499,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Biela ►Mramor ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Moderné konferenčné stolíky