Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový ratanový obdĺžnikový konferenčný stolík Cuba s úložným priestorom a s koženými detailmi v hnedosivej farbe 120 cm

MLV18430

Konferenčný stolík Cuba vás očarí svojím dizajnom inšpirovaným koloniálnym štýlom a prekvapivo veľkým úložným priestorom. Jeho vizuál pripomína truhlicu a pôsobí tak aj ako dekoračný prvok v interiéri, zatiaľ čo ratanový výplet prinesie do vašej obývačky prírodný element.

Stolík má jednoduchú lineárnu siluetu. Vrchnú dosku je možné odklopiť, čím sprístupníte veľký úložný priestor. Interiér je potiahnutý bielou bavlnenou textíliou a poskytuje vám dostatok miesta na uskladnenie diek, vankúšov či ďalších príležitostne používaných predmetov.

Tento spôsob otvárania pripomína truhlicu, na čo nadväzujú aj ozdobné kožené detaily. Na veku a bočných stranách sa nachádzajú jednoduché úchytky. Cez truhlicu prechádzajú dva kožené pásy, ktoré majú na prednej strane pracku. Hnedá farba a kožený materiál výborne korešpondujú s prírodným ratanovým výpletom, ktorý pokrýva vonkajšie steny stolíka. Má naturálne pôsobiacu sivo hnedú farbu a pokračuje až na krátke nožičky stolíka.

Výborne doplní sedačku v naturálnych svetlých odtieňoch s poťahom s výraznou štruktúrou. Hodí sa tiež do pracovne zariadenej v koloniálnom štýle, kde ho môžete skombinovať s kreslom s koženým poťahom. Bohatý úložný priestor oceníte aj v spálni či detskej izbe, kde môžete stolík umiestniť k päte postele, ako truhlicu.

Dostupnosť 2-6 týždňov

599,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia CUBA

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Konferenčné stolíky s úložným priestorom

►Konferenčné stolíky ►Truhlice ►Koloniálny nábytok ►Ratanový nábytok ►Kolekcia štýlového ratanového nábytku CUBA ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Ratan ►Hnedá ►Sivá ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom